Til dem, der har benzin i blodet, er der intet, som er bedre end lyden og lugten af væddeløb på enten motorcykel eller bil.

Det er sportsgrene, som trækker mange tilhængere over hele verden, og det er også derfor, der er mange bettingsites, som giver dig muligheder for at spille på vinderne, hvem der kommer i top tre, eller hvem der måske slet ikke gennemfører et løb.

Selv i lille Danmark er der en lang tradition for at holde af og med motorsport, der er også en stor tradition for motorsport, der er i de sidste 20 år været adskillige, som har kørt formel 1, og der har været den største af alle Tom Kristensen, manden som har vundet udholdenhedsløbet Le Mans hele 9 gange, og som dermed er den mest vindende sportskører nogensinde, en enorm præstation.

Speedway er stort

Der er også i Danmark en stor tradition for at være i den absolutte verdenselite, når det gælder speedway, motorsport på en slaggebane.

Det er en sportsgren, som danskerne virkelig er gode til, og der har siden Ole Olsen været mange, som har ønsket at tage over, og selv for dem, som ikke rigtig følger motorsport, kender navne som Hans Nielsen og Erik Gundersen. Verdensstjerner i en sport, som har tilhængere over hele verden, og hvor det er lande som New Zealand, England, Polen og USA , så det er store lande, Danmark er kommet i selskab med.

I disse klimatider er motorsporten også kommet i modvind, og det har været nødvendigt for dele af sporten at indlemme elbiler og hybridbiler i deres cirkus.

At man bruger hybridbiler og elbiler er dog også vigtig for forskningen ud i den alternative energi, som vi kommer til at bruge til vore køretøjer i fremtiden, så det er ikke kun for at tækkes de såkaldte klimatosser, nej det er også vigtige informationer, som indsamles til alles bedste.