Motocross er en vild og fantastisk sport. Den er både for drenge og piger og for mænd og kvinder. Ja, tro det eller ej, men sporten har ingen alder, og der er helt sikkert plads til dig også. En forudsætning er naturligvis, at du kan lide fart over feltet. Fart ud over det sædvanlige faktisk, og du skal også være både modig og risikovillig. Ellers er du ikke kommet til det rigtige sted.

For tøsedrengene kan godt gå hjem, og vatnissen kan stilles i skabet, når du begiver dig ud på nye eventyr i motocrossens verden. Motocross er meget krævende, særligt for konditionen og styrken, og du vil for alvor komme på prøve. Stærke arme og et stærkt korpus er en absolut forudsætning for at kunne være med der, hvor det virkelig går stærkt. Og særligt hvis du vil konkurrere. Men også bare det at holde sig oprejst på cyklen kan kræve lidt af hvert, og det er her, dine evner for alvor vil komme på prøve. Hvor langt er det, du vil gå, og hvad er det, du ønsker? Uanset alder og køn, kan du også konkurrere i sporten, og hvem ønsker ikke at komme først over målstregen i sin yndlingssport.

Motocross kan dyrkes overalt i landet, og det handler blot om at finde den klub, der tiltaler dig mest, og det er her, du må gå på opdagelse. Naturligvis er en god træner og en god klub også af afgørende betydning, hvis du ønsker at blive bedst mulige udgave af dig selv og komme derhen, hvor du ønsker. Måske går du med en gammel drengedrøm om at blive motocrosskører, og måske har du allerede stiftet bekendtskab med sporten tidligere i dit liv.

Uanset hvad dit udgangspunkt måtte være, kan du være sikker på, at du kan finde et sted, som er noget for dig, og hvor du for alvor kan skille dig ud. I motocross konkurreres på bane, og det er som regel et meget bakket område, hvor det går op og ned, og ja, derfor stiller det ganske store krav til køreren. Når starten går, holder kørerne side om side, og det gælder naturligvis om at få en så god placering som muligt, når starten er gået, for allerede fra start er placeringen i feltet meget afgørende. Sporten er for dig, der ønsker noget ud over det sædvanlige – uanset om du er tilskuer eller selv er racerkører .