Du elsker måske Nascar , men har ikke før prøvet at vædde på løbet. Eller at vædde i det hele taget. Hvilken form for Nascar væddemål giver den bedste profit?

Eksperter anbefaler nogle få rigtig gode måder at vædde på Nascar væddeløb. Outright Nascar Betting og Nascar Top tre og fem betting er her gode valg.

Læs nedenfor, hvordan du kommer i gang med at vædde med Outright Nascar Betting, og Nascar Betting top tre og top fem.

Outright Nascar Betting

Her vædder du på en kører, du tror på. I Outright Nascar Betting finder du den kører “…Nascar kører overlever uheld på banen.” som du vurderer kan slå resten af feltet.

Det kræver, at du studerer kørerne, da der kan være op til 40 deltagere i hvert løb. Oddsene i Outright Nascar Betting vil give større afkast end i de fleste væddemålstyper, fordi der er så mange kørere, der kan vinde løbet.

Du laver en profit som Outright Nascar Betting ved at vælge flere mulige vindere, idet oddsene kan være meget høje på de enkelte løb. Du kan tjekke statistiker for at se, hvilke kørere, der ligger i toppen.

Nascar Betting om top tre og top fem

En anden betting metode, er Nascar Betting om top tre og top fem. Her vælger du ikke en bestemt vinder, men afgør, hvem du mener slutter løbet- enten indenfor de tre første, eller de fem første. I denne type væddemål er oddsene dog ikke så gode, som når du vædder om en Outright Winner.

Men du får stadigt en ret god profit, hvis du vinder i dit væddemål, selvom oddsene ikke er så høje

“… Sportsbetting populær i USA.” som i en Outright Nascar Betting.

Før du vædder:

Kend dine kørere

Udover at du selvfølgelig følger med i “… Nascar kører dræbt ved uheld.” løbene, er det en god ide at tjekke statistiker over Nascar løbene over en længere periode. På Nascars hjemmeside, kan du, ud over en oversigt over de forskellige kører præstationer over et år, se analyser over kørere, biler, og de baner, de kører på.

Der er selvfølgelig flere, mere komplicerede betting muligheder. Men med Nascar Outright Betting og Nascar top tre og top fem betting er du godt igang.

God fornøjelse med din Nascar betting

De næste Nascar løb i juli:

2018 NASCAR kalender

Nascar Monster Energy Cup: New Hampshire – July 21, Pocono- juli 22

Nascar X-finity Series: New Hampshire- juli 21, Iowa-juli 28

Nascar Camping World. Truck Series: Eldora- 18 juli, Pocono-juli 28

Hvis du ikke er til Nascar, kan du i stedet for se hver eneste Euro-dato lige her.