Det er spændende at vædde på motorsport online. Men hvilket betting site/sportsbook skal du vælge? Og hvordan finder du de bedste sportsbooks til at vædde på motorløb? Sportsbook Review 2018 rater mange betting websites, og gør det nemmere for dig at vælge rigtigt.

Hvad foregår der, når du vædder online?

Først vædder du et beløb gennem en bookmaker såsom Unibet Sport. Termen “book” refererer til de bøger, som bruges af mæglerne til at holde styr på dem, der vædder, udbetalinger, og beløb, de skylder.

Der findes rigtig mange legale sportsbooks/bookmakere online. Tidligere havde Danske Spil eneret på væddemål i Danmark. Efter 2012 har talrige udenlandske spiludbydere fået tilladelse til at indtage det danske marked. Dette har givet mere konkurrence mellem Danske Spil og de udenlandske bookmakere, og de udenlandske udbydere tilbyder ofte bedre odds og bonusser.

De mange bookmakere optager væddemål “upfront”. Dvs., at den der vædder, betaler sportsbooken, før der væddes.

Hvilket bettingsite er det rigtige til mit væddemål på motorløb?

Check betting sites hurtigt og detaljeret i Sportsbook Review 2018 (SBR)

SBR er den ledende autoritet indenfor sikre og legale sportsbooking sites i verden. De har overvåget 1.052 online bettingsites siden 1999.

Her finder du nogle af de bedste sportsbetting sites. Du kan se, hvilke lande de dækker, sportsgrene og ratings over de bedste på markedet. Du ser også listen over de værste sites.

Du kan for eksempel lede efter, hvilke lande betting sitet accepterer, sign up bonus, bank optioner/ betalingsbetingelser/muligheder, væddemåls features, og mere.

Du får også at vide, hvilken SBR-rating betting sitet har.

Hvad får du at vide med en SBR-rating?

Rating systemet går fra A+ (de bedste) ned til F (de værste betting sites).

Bag SBR’s ratingsystem ligger en grundig research af cirka 200 aktive betting sites. Kriterierne som vægter de bedste og de værste sites er:

Financiel stabilitet

Det vil sige, hvor tryg kan du være med hensyn til at dine gevinster bliver udbetalt, hvilke bonusser tilbyder de og hvor hurtigt de udbetaler gevinster på væddemål . SBR har polls i deres forum på hjemmesiden, hvor de jævnligt checker, hvor gode de forskellige betting sites er til at udbetale gevinster inden for det tidsrum, de har lovet kunden.

Hvor længe har sitet eksisteret?

SBR vurderer kun betting sites, som har eksisteret over syv år uden større problemer. Det vil sige, at hvis du ikke lige finder et site, du gerne vil undersøge, kan det det sagrens være et godt site, som bare ikke har eksisteret længe nok

Væd på motorløb med følgende betting sites anbefalede af SBR.

Herunder finder du to af de SBR-anbefalede betting sites til motorløb, der kan spilles fra i Danmark. Du kan sikkert finde flere. Men dette er to sites med den bedste rating.

Bet365

Går du ind på SBR ser du, at sitet er A+ rated. (2014)

Sitet er særligt anbefalet til motorløb og dækker følgende grene: Motorcykelløb, Formel 1, Nascar og rally.

Under features kan du læse detaljeret om bet 365. Du kan også klikke dig direkte ind på bet365 , og se sitets features og se detaljer som f.eks. betting-betingelser og andet.

5 Dimes

I følge SBR er 5 dimes et af de bedste betting sites til bilvæddeløb. Sitet har en A+ rating, og store valgmuligheder inden for billøb og væddemålstyper.

Betting Sites til motorløb, som ikke er med i SBR

Et andet site anbefalet til at vædde på motorsport er 888sport.dk.

888sport.dk

Bettingsitet er p.t. ikke dækket af SBR. Sitet dækker det europæiske sportsbetting marked, og har vundet pris for bedste tilbagebetaling hos BetXpert Bookmaker Awards 2016

Her kan du f.eks. spille på motorcykelløb, Nascar, rally og speedway.